Arvidsträskdraget 2017

Trollingfisketävlingen Arvidsträskdraget under lördagen lockade ett drygt 70 tal deltagare då vädret var soligt och tilltalande.
  I samband med prisutdelningen passade Arvidsträsk byaförening på att dela ut deras två stipendium.

Dels till Joel ­Lundberg med följande motivering:
Som trots sin ungdom, insikten att ett gott idrottsresultat kräver långsiktig planering och målmedveten träning. Han räds ej varken tuffa träningstimmar eller många långa resor. En dag kommer han att nå dit han vill, löd motiveringen.

Rallycrossföraren ­Viktor Johansson erhöll det andra stipendiumet, med följande motivering:

Viktor smyckade sin tävlingsbil med en Prideflagga för att stötta sina homosexuella vänner och tog därmed tydlig ställning för alla människor lika värde. Inte ens avhoppade sponsorer har fått honom att backa från sin över­tygelse.