Hallen under renovering

Här hemma är vi fortfarande inte klar med hallen ännu, men idag har vi fått hjälp av bästa Micke och lägga lite av golvet! Filip har så lite tid nu när skotersäsongen är runt hörnet, så det är tur vi har underbara människor runt omkring oss som kan hjälpa till med allt möjligt.

Imorgon lägger han sista biten av golv och då kan vi också börja lista i hallen och se ett någorlunda avslut (även fast det såklart finns 1000 saker mer man vill göra egentligen) här på nedervåningen. För ett tag iallafall.

Hittade förresten några enligt mig, otroligt snygga och enkla klädhängare igår som ska på plats (från Clas Ohlson) 😊

 Detta inlägg finns i sin helhet på Josefin Hortlund (Blogg) hemsida https://nouw.com/josefinhortlund

DELA
josefinhortlund
19 årig norrlänning, bor tillsammans med min kärlek Filip och våran dotter Alice i en liten by som heter Älvsbyn. För tillfället i lägenhet, men vi söker vårt drömhus där vi kan se ett långvarigt hem till våran lilla familj. Här kan du följa min vardag som ung småbarnsförälder, i dagsläget mammaledig, blandat med lite skotercross och olika resor.