Rolig helg avslutas på akuten

Vilken otroligt rolig helg jag haft med underbara tjejer. Först spa häng med en hel del bubbel🥂 Sen middag och goda drinkar i skybaren. Sen gick vi ut på krogen!

Precis vad jag behövde, bara få vara som en helt vanlig nybliven 20 åring för en dag. Ladda upp batterierna och sen komma hem till min efterlängtade lilla solstråle till dotter och njuta av vardagen igen.

Dessvärre så avslutades helgen faktiskt på akuten med Filip, han blev riktigt dålig efter Lördagens tävling. Förstår inte för mitt liv att han lyckades komma i mål och totalt bli 7a för dagen?! Iallafall fick vi snabbt ett rum på akuten och man konstaterade lunginflammation. Själv hade jag väl knappast rört ett finger i det tillståndet, haha. Han ligger iallafall inne på en avdelning på sjukhuset och får antibiotika, dessutom har han mest troligt även fått vinterkräksjuka på det. Så vi får se efter dagens läkarrond om han får komma hem eller om han blir kvar en natt till.

Och våran lilla tjej som går runt här hemma och ropar på pappa… Som hon längtar efter han och jag också såklart.❤

 Detta inlägg finns i sin helhet på Josefin Hortlund (Blogg) hemsida https://nouw.com/josefinhortlund

DELA
josefinhortlund
19 årig norrlänning, bor tillsammans med min kärlek Filip och våran dotter Alice i en liten by som heter Älvsbyn. För tillfället i lägenhet, men vi söker vårt drömhus där vi kan se ett långvarigt hem till våran lilla familj. Här kan du följa min vardag som ung småbarnsförälder, i dagsläget mammaledig, blandat med lite skotercross och olika resor.