Att shoppa med en karl

Så mysig dag, ja helg, jag och Filip haft. Bebisens allra första plagg är inköpta. Vi har inte kvar så mycket efter Alice, så dom minsta storlekarna börjar vi helt från 0 nästan. F är ju verkligen ingen shoppahollic nånstans, frågar ni han är det nog bland det värsta som finns att köpa kläder. Men en liten kompromiss gjorde vi båda idag och det blev så galet lyckat.

Jag fick kanske inte stå och vela och jämföra priser osv som jag vanligtvis gör ett bra tag. Nej ni vet att gå på stan med min sambo ska gå FORT. Men vi gick tillsammans och valde dessa första kläder till bebis i storlek 50/56. F plockade på sig det han tyckte bebis behövde och vi valde några plagg var och några tillsammans. Det var så mysigt på något sätt och jag blev nästan gråtfärdig av hur engagerad han var till något han egentligen i princip hatar att göra (jag är väl aningens hormonell också kanske… hehe). Till saken hör den att med Alice i magen fixade jag allt praktiskt då jag är världens kontrollfreak och Filip inte så värst intresserad. Så han swishade över pengar och jag köpte kläder till Alice i magen.

Men idag påväg vägen hem sa han till mig ”Vad kul det där var! Allt känns så mycket verkligare nu.” Och precis så är det verkligen, även fast vi var klara på 45 minuter och hann köpa en HEL drös med kläder till bebis och även lite till Alice. Något som hade tagit mig säkert en hel dag att göra själv, hehe! Så var det något helt nytt att göra det tillsammans. Får nog kanske leva på det länge, för lär dröja tills jag får med honom igen.❤️ Haha!

Polarn o pyret är helt klart en favorit affär. Där hittade vi första pyjamasen, en vinteroverall och lite annat. Sen köpte vi några plagg på kappahl och H&M. Fast på H&M blev det bara saker till Alice faktiskt. Det kan jag visa er imorgon 🙂